Et overraskende EM?

Vi har hatt en excelkonkurranse før EM hvor leserene kunne tippe EM – resultat, grupper og finalespill. Det begynner å dra seg til, både i konkurransen om en iPad levert av NordicBet, og i EM. Resultatene (til og med Spaniakampen) viser at det er relativt mye dårlig tipping og lite poeng, men veldig mange poeng igjen.

Hvis vi ser på hva flertallet trodde før mesterskapet var det svært liten tro på de Irske lagene, samt Ungarn. En overdrevet tro på England er vel litt typisk Norsk, men også Polen, Østerrike og Sveits har vi også veldig stor tro på – og ingen av dem har vel overbevist ennå.

Dashboardene oppdateres gjennom mesterskapet. Jeg har også tatt en titt på oddsen på de resterende kampene, sammenlignet med hva som ble satt før EM – og du får for eksempel 4,8 igjen pengene hvis Østerrike slår C. Ronaldo/Portugal. Før EM var oddsen 3,2. Selv om Polen ikke har overbevist har Ukraina skuffet mer, og du får 4,1 igjen hvis Ukraina slår Polen, mot 2,95 i mai. Samtidig har alle favorittodds blitt forbedret, noe som kanskje tyder på at det var litt jevnere enn man fryktet.

Heia EM. Italia, Spania og Frankrike har sett bra ut, og utover det kan alt skje.