Gratulerer Italia!

Fotballblogg.no gratulerer Italia med verdensmesterskapet, men som resten er fotballverdenen er jeg mest opptatt av det triste og uforståelige som skjedde med Zinedine Zidane. Han var 10 minutter unna en plass i solen som en av Europas fem beste fotballspillere gjennom tidene, og i stedet blir han husket for et av de klareste røde kortene i VMs historie.
Erik Mykland mener Zizou burde vært den eneste som ikke burde fått rødt kort for en slik handling, og selv om vi både kan ønske oss at det hadde vært slik, og vi i fb.no er glade i å klage på dårlige dommeravgjørelser, kan vi vel ikke si oss enig. Den argentinske dommeren overbeviste i dag, så min skepsis etter hans tidligere skandaleavgjørelser biter jeg i meg.
Jeg håper dagene fremover gir svar på hva italieneren sa til Zinedane, slik at vi i hvert fall kan forklare handlingen hans. Det kan i tilfelle bli det endelige beviset på at italienske fotballspillere er ufyslige folk, og Italia kaprer også verdensmestertittelen i usmakelighet, seier på overtid i finale mot Portugal.

Heia England!