Lars Tips for Eliteserien 2006

1.Rosenborg. Best stall, god trener, revansjesugne, ingen europacup på høstsesongen. Kan bare ødelegge for seg selv, men det skal man jo ikke undervurdere.
2.Lillestrøm. Veldig god forsesong. Videre har de en god trener, målgjører i Occean, og ellers godt besatt med spillere som Koren og Mifsud. Har i tillegg tro på seg selv.
3.Viking. Jeg har tro på Ødegård. I tillegg har de noen lovende unggutter, god keeper i Basso, god Trener i Prahl og Mambo Mumba med morsomt navn.
4.FC Lyn Oslo. Har teit navn og få tilskuere, men jeg tror de kommer til å ta kjedelig mange poeng og klare seg overaskende bra. På grunn av tåpelig sportsdirektør gjør det meg ikke all verdens om de ikke kommer så høyt.
5.VIF. Rekstedt er mett. Jeg tror det blir for mye støy og for mange som er fornøyd med gullet fra i fjor.
6.Tromsø. Årst og lett snødekt Alfheim gjør det for Tromsø, i tillegg til at de har et greit lag naturligvis.
7.IK Start. Dette kan selvfølgelig gå mye bedre, men jeg er redd Kristoffer Hæstad blir solgt til sommeren. Ikke veldig mye nye spillere siden i fjor, Sall og Geir L. Fevang er kanskje de mest spennende. Mye skader i vinter, men det er jo lov å håpe på at Espen Johnsen kommer hjem?
8.Brann. Forholdsvis bra stall, men for mye press og en sparket Mons Ivar Mjelde midt i sesongen lager for mye rot. Ja, og at Martin Andresen også denne sesongen vil være skadet og spille mer bridge enn fotball bedrer heller ikke på situasjonen. Har Sæternes, men tar igjen med Opdal i mål. Målrikt på stadion i år!
9.Molde. Fin stadion og kan når de vil og får det til, men det blir bare sånn passe ofte denne sesongen. Litt for svak stall til å hevde seg i toppen, men så lenge det er liv i bena til Rudi og Berg Hestad kan de greie gode resultater.
10.FFK. Har et helt greit lag, men ikke noe mer enn det. Kan overraske. Shaaban i mål kan bli en hit, og Kvisvik er en hit i Plankebyen om han spiller eller ikke.
11.Stabæk. Veldig avhengig av at Daniel Nannskog slår til i Eliteserien. Også bra at de fikk tak i Espen Hoff i siste liten.
12.Ham-Kam. Grodås og Tjernås høres ikke så veldig spennende ut, men de greier seg og er fornøyde med det.
13.Odd. Hvis man skal spille i eliten må man satse mer enn dette. Har solgt Hoff og Occean, og Svindyr Larsen er sårbar for skade og alder. Dette tror jeg ikke holder i år, hvis det ikke hentes inn forsterkninger halvveis som i fjor.
14.Sandefjord. Det kan ikke bli noe annet enn jumboplass på dette laget. Profiler er Kjølner, Knarvik og Tegström? Det tror jeg ikke holder til annet enn at vi kanskje blir kjent med noen nye fjes i løpet av sesongen.